5 fördelar

1- Ingen koldioxid

Processen att producera solenergi med solcellsteknik har absolut noll klimatpåverkan. Att framställa och frakta hem solcellspaneler är dessutom en skonsam process med vårt europeiska sortiment, så sammantaget är solceller bland de mest skonsamma energialternativen för klimatet. Naturvårdsverket ger också tummen upp! 

2- Medveten och bildad

Grannarna lär förstå att du är “the go to-guy/gal” när det gäller smarta och medvetna val. Din status i kvarteret ökar i kvadrat, när du visar att du gör ett ställningstagande för dig själv och din omvärld. Men du, får du med grannen på tåget också så erbjuder vi 5% grannrabatt till er bägge.

3- Du cashar in mer än grannen

För oss är alla individer fantastiska på sitt egna vis och vi vet att god energi kommer i många olika förpackningar. Vi har gjort det till vårt uppdrag att förgylla dessa. Vi resonerar precis likadant om hustak. 

4- Fler solresor per år

När rollerna är ombytta och istället för att köpa el av nätjättarna, så säljer du till dem, och får en slant över varje år som du med gott samvete kan lägga på fler “solresor”. Hur långt du kommer varje år beror på hur mycket du kan producera och gör av med – vi hjälper dig räkna hem resan både i sparade pengar och CO2-utsläpp.

5- Skatteverket sponsrar

Jo, det är faktiskt sant! 22% av investeringen slipper du nämligen betala reavinstskatt på den dag då du säljer ditt hus, då installationen ses som en fastighetsförbättrande åtgärd och kvittas mot den beskattningsbara delen av vinsten. Denna doldis missar de flesta!