Vi är Yellow

om oss

Solen är en stjärna, var en du också I

I allt vi gör, tror vi på en ökad hållbarhet där alla hem spelar en roll. Vi tror på en ljusare värld. Vi förser hem med ett mer miljövänligt sätt att leva, ett mer ekonomisk sätt att konsumera och en investeringsmöjlighet som ökar fastighetsvärdet.

– Vi möjliggör kraften från solen.

Våra ledord

BE A STAR

Att vara en stjärna innebär inte att lysa starkast själv. Att vara en stjärna innebär att tänka på sin omgivning och sina medmänniskor, och sprida ljus omkring sig till vår planet.

BE BRAVE

Det är modigt att testa något nytt och vara en del av en lösning, inte problemet. Därför har vi gjort det enkelt att välja klimatsmart. 

BE YOU

För oss är alla individer fantastiska på sitt egna vis och vi vet att god energi kommer i många olika förpackningar. Vi har gjort det till vårt uppdrag att förgylla dessa. Vi resonerar precis likadant om hustak. 

Vår historia

Vårt arv ligger i vår framtid. Vi är här för att skapa bättre förutsättningar för framtiden genom att göra det enkelt att bli klimatsmart.

När vi skapade Yellow så var det med målet att kombinera en klimatsmart energikälla med starka ekonomiska fördelar för brukaren – nämligen för just dig. Därför har vi valt att bli solelbranschens nya stjärna, och att lämna bakom oss en strålande framtid.