Bli en del av framtidens
energibolag redan idag

SALES EXECUTIVE - UNDERGRADUATE COMPATIBLE

SALES EXECUTIVE, Skåne

Yellow Home levererar solcellssystem i premiumskiktet  från marknadsledande tillverkare. Vår vision är att göra hållbarhet till ett lättillgängligt och lönsamt alternativ för hushåll, och söker nu en Sales Executive – Residential, med placering i Skåne, för att ta nästa steg till en ljusare framtid. Denna tjänst är kompatibel med heltidsstudier, då arbetet är förlagt till kvällar/helger med fria arbetstider och hemmet som din utgångspunkt och distrik.

Rollen som Sales Executive

I din roll som Sales Executive kommer du bidra till att hjälpa villaägare till ett mer klimatsmart sätt att leva, mer ekonomiskt sätt att konsumera samt föreslå fastighetsförbättrande åtgärder som höjer värdet. Solcellsmarknaden är under stark expansion i Sverige, och du kommer möta många nyfikna öron.

Du utför uppsökande mötesbokning via hembesök med potentiella kunder,  du kommer genomföra plats- och situationsbaserade behovsanalyser, presentera affärsförslag och skriva avtal.  Du kommer arbeta självständigt i det operativa säljuppdraget, men ingå i ett team med kontinuerlig coachning och utbildning. Du kommer att förvärva nya erfarenheter och kunskaper i beprövad säljmetodik och -process, samt arbeta med ett stort affärsmannaskap och en premiumprodukt i sin bransch. 

Arbetet är förlagt till kvällar och helger, med fria arbetstider och passar därför, bland annat, dig som studerar. Lönen består av en prestationsbaserad del och en team-baserad bonus, samt ett välutvecklat lojalitetsprogram. 

Vi tror att vår nästa stjärna...

– Brinner för klimat och miljö

– Bär ut ett premiumvarumärke och -produkt på ett  fördelaktigt vis

– Har en påbörjad eller slutförd utbildning inom ekonomi, service, kommunikation, eller bygg/energi

– Beskrivs ofta som kommunikativ och oblyg

– Är självständig i tanke och handling

– Har ett stort driv och entreprenörskap

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Yellow Home erbjuder dig

en extensiv sälj- och produktutbildning, kontinuerlig vidareutveckling samt en stor möjlighet att arbeta nära ledningen och influera organisationen.

Vi tror på en platt organisation där varje individ får ta plats och våga utmana sig själv, valda sanningar och gamla arbetssätt. Vi arbetar med moderna arbetsredskap och bekanta kommunikationskanaler. På Yellow gillar vi att fira speciella tillfällen tillsammans och erbjuder en rolig vardag och belönande målsättningar.

Maila CV och Personligt brev till Career@yellowhome.se Urval sker löpande.